H υψηλή τεχνολογία και η σωστή φροντίδα, σας εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων Street Meat.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιοι παράγοντες μπορεί να οδηγήσουν σε νοσήματα που προκαλούνται κυρίως από βακτήρια που αναπτύσσονται σε θερμοκρασίες μεταξύ +10 και +40 βαθμούς Κελσίου.
Μπορείτε να προφυλαχτείτε από τροφιμογενή νοσήματα:
Επιλέγοντας σωστά τα τρόφιμα κατά την αγορά τους, δίνοντας προσοχή στην ημερομηνία λήξης, στις συνθήκες υγιεινής του καταστήματος και στα χαρακτηριστικά του προϊόντος, (χρώμα, οσμή, γεύση).
Φροντίζοντας σχολαστικά την αποθήκευση και συντήρηση τους στο σπίτι, τοποθετώντας τα ευαλλοίωτα το ταχύτερο δυνατό στο ψυγείο του σπιτιού σας.
Μαγειρεύοντας σωστά και αποφεύγοντας τα μισοβρασμένα φαγητά, (βεβαιωθείτε ότι το κρέας έχει ψηθεί στο εσωτερικό του).
Ακολουθήστε 6 Βασικούς Κανόνες:
- Μην αφήνετε να έρθουν σε επαφή τρόφιμα μαγειρεμένα με εκείνα που είναι ωμά, (π.χ. ωμό κρέας να ακουμπά ή να στάζει σε άλλα τρόφιμα).
- Διατηρήστε τα τρόφιμα στην κατάλληλη θερμοκρασία στο ψυγείο σας τόσο στην ψύξη όσο και στην κατάψυξη.
- Φροντίζετε για την καθαριότητα και την υγιεινή των τροφίμων και την δική σας.
- Μαγειρεύετε καλά και αποφεύγετε την κατανάλωση κρεάτων που δεν έχουν μαγειρευτεί επαρκώς.
- Μην επανακαταψύχετε αποψυγμένα τρόφιμα.
- Μην αφήνετε να έρθουν σε επαφή τα αλλαντικά με λαχανικά (Στο κατάστημα διαθέτουμε και συσκευασίες αλλαντικών).