Το Oραμα & οι Aξίες μας

Το όραμα & οι αξίες μας


Βασικός στόχος του κρεοπωλείου Street Meat είναι η ποιότητα, η καινοτομία, η εξέλιξη και η συνεχή βελτίωση. Από αυτές τις βασικές αρχές, απορρέουν και οι αξίες μας, οι οποίες αποτελούν έμπνευση για όλους τους συνεργάτες μας και τις οποίες προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη.

Η ανάπτυξή μας στηρίζεται στο σεβασμό προς τους εργαζομένους μας, την κοινωνία, το περιβάλλον, τον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Αυτό σημαίνει τρόφιμα υψηλής διατροφικής και ποιοτικής αξίας σε τιμές που ανταποκρίνονται στα δεδομένα των σύγχρονων κοινωνιών.

Για να το επιτύχουμε έχουμε διαμορφώσει ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, η ομαδικότητα, η εμπιστοσύνη, μα πάνω απ’ όλα, η υπερηφάνεια για τα προϊόντα μας.

Η αποστολή μας είναι να φροντίζουμε την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Με το να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας ασφαλή προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας τους βοηθάμε να τρέφονται και να ζουν καλύτερα χωρίς να στερούνται τη γεύση και τις θρεπτικές αξίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γρηγορίου Λαμπράκη 90-96, Πειραιάς Τ.Κ. 18532

211 4073 102

streetkreopoleio@gmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 21:00

Σάββατο: 08:00 - 20:00

DELIVERY

Παράδοση κατ' οίκον 

  • Καθημερινά: 08:00 - 21:00
  • Σάββατο: 08:00 - 20:00

*Πληρωμή και μέσω κάρτας, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης

Find Us