ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Με ποιότητα, τιμή & συνέπεια...

Το Κρεοπωλείο Street Meat, σας δίνει την δυνατότητα να παραλάβετε στην πόρτα σας τα προϊόντα που έχετε επιλέξει. Υπάρχει η δυνατότητα κοπής, & μεριδοποίησης των κρεάτων μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κατόπιν συνεννόησης με το κρεοπωλείο μας έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε κοπές της απολύτου αρεσκείας σας. Αναλαμβάνουμε την αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα, με συνεργαζόμενα πρακτορεία ψυγεία συντήρησης – κατάψυξης.

Έχοντας συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με πολλά εστιατόρια, είμαστε στην διάθεσή σας, έχοντας την γνώση και την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις σας!

Το Street Meat έχει έναν βασικό στοχό: να προσφέρει στους συνεργάτες και στους καταναλωτές, προϊόντα που φημίζονται για την άριστη σχέση ποιότητας τιμής.

Καθημερινοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος εξασφαλίζουν την ποιότητα και είναι η εγγύηση ασφάλειας των προϊόντων μας.

Στο κρεοπωλείο μας είμαστε δίπλα σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε το κατάλληλο κομμάτι κρέατος για να έχετε ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

Τα προϊόντα που σας παραδίδουμε, τα συσκευάζουμε σε κενό αέρος (Vacum), διατηρώντας την σωστή αλυσίδα ψύξης μέχρι την παράδοση, στην πόρτα σας.

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τις απαιτούμενες υγειονομικές προδιαγραφές.

kreopoleio xondriki streetmeat

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γρηγορίου Λαμπράκη 90-96, Πειραιάς Τ.Κ. 18532

211 4073 102

streetkreopoleio@gmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 21:00

Σάββατο: 08:00 - 20:00

DELIVERY

Παράδοση κατ' οίκον 

  • Καθημερινά: 08:00 - 21:00
  • Σάββατο: 08:00 - 20:00

*Πληρωμή και μέσω κάρτας, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης

Find Us